2012-06-25 Apskritojo stalo diskusija „Profesijos mokytojų ir kolegijų dėstytojų technologinių kompetencijų tobulinimo modelio įgyvendinimo veiksmų plano aptarimas“ (Maisto produktų ir gėrimų pramonės, didmeninės ir mažmeninės prekybos sektoriai) Spausdinti

2012 m. birželio 25 d. įvyko Maisto produktų ir gėrimų pramonės bei didmeninės ir mažmeninės prekybos sektorių apskritojo stalo diskusija „Profesijos mokytojų ir kolegijų dėstytojų technologinių kompetencijų tobulinimo sistemos modelio įgyvendinimo veiksmų plano aptarimas“.

 

Diskusijos metu buvo aptariami profesijos mokytojų technologinių kompetencijų tobulinimo programų rengimo ir mokymų pagal jas vykdymo planavimo, organizavimo ir administravimo klausimai, patikslinami profesijos mokytojų technologinių kompetencijų tobulinimo galimybes bei profesinio mokymo įstaigos poreikiai.

 

Apskritojo stalo diskusija įvyko Vilniuje, „Karolinos“ konferencijų centre (Sausio 13-osios g. 2, Vilnius).

 

Pranešimai:

Pagrindiniai reikalavimai technologinių kompetencijų tobulinimo programų rengimui, mokymų vykdymui.
Projekto turinio mokslinis vadovas dr. Sigitas Žilionis.

Projekto „Profesijos mokytojų ir dėstytojų technologinių kompetencijų tobulinimo sistemos sukūrimas ir įdiegimas“ dalyvių atrankos kriterijai.
Projekto Maisto sektoriaus vedėja Loreta Baltuškienė.

Projekto „Profesijos mokytojų ir dėstytojų technologinių kompetencijų tobulinimo sistemos sukūrimas ir įdiegimas“ dalyvių atrankos kriterijai.
Projekto Didmeninės ir mažmeninės prekybos sektoriaus vedėja dr. Renata Veršinskienė.

Praktiniai programų rengimo aspektai.
Projekto ekspertas Valentinas Kavaliauskas.